7. nov, 2021

Nieuwe schoenen 0.0

Een jaar eerder was ik al eens in de zaak geweest van Greg van Hest. Voor een paar nieuwe schoenen. Ik zou de marathon Amsterdam lopen, maar ik was echt door mijn schoenen heen. Geholpen door pa, Ad van Hest heb ik heel wat kilometers gelopen. Ik liep hem niet uit. Moest uitstappen en wilde revanche. Een jaar later lukte het wel.

Ik kan de tijd raden van mijn vriend Greg van Hest voor zijn poging een snelle tijd, met wie ik ook de voorkeur voor Iron Maiden deel. Met Star Wars heb ik iets minder.

“LIKE onze pagina, DEEL dit bericht en SCHAT de eindtijd in van Greg tijdens de TCS New York City Marathon op 1 November. De inzending die het dichtste bij de eindtijd zit maakt kans op een paar van Greg’s favoriete trainingsschoen de Nike Zoom Pegasus 32!

Eindtijd voorspellen kan TOT woensdag 27 oktober. Winnaar of winnares maken we bekend via Facebook op woensdag 4 november!”

Ik raadde 2:45.30 Nu wordt het afwachten.

Brandevoort – Helmond, 21-10 2015

Die dag vorig jaar, voor mijn eerste marathon, kreeg ik van mijn zus te horen dat ze ernstig ziek is. Leukemie. Ze kwam bijna niet levend uit de eerste chemokuur. Maar ze haalde het en ging met me mee naar Alpe d'HuZes. Dat jaar nam ik ook revanche op mijn marathon. Tijdens mijn tweede poging wist ik al dat het weer heel slecht ging met haar.

Afgelopen donderdag familiegesprek gehad, ik was er niet bij. Ik was woensdag op bezoek en het was voor mij niet duidelijk, dat dit gesprek ook voor mij bedoeld was. Maar heel eerlijk, ik wist het al. Soms weet je het gewoon en kijk je elkaar alleen maar aan. En wat dan rest is hoop. Hoop; is er nog een middel, nog een toverspreuk. Maar nu is er geen toverspreuk meer, belde mijn andere zus door. De spreuken zijn op. Zowel van de grote smurf als van Gargamel. Van Eucalypta tot de drankjes van de druïde van de Galliërs. Het enige wat rest is een laatste poging tot kwaliteit van leven. Dat gaan we nu doen. Omdat er nog meer drankjes moeten komen en toverspreuken ga ik 2 juni 2016 een gestoord hoog bedrag boven op de berg neerleggen. Tenminste: ik doe mijn best, meer dan mijn best.

Brandevoort – Helmond 31 10 2015

 

Voor de overlevende!

Wat zou jij doen
Met de tijd die je nog rest?

De toekomst ligt in jouw handen
De toekomst is aan jou

Ik ben geheel tot jouw beschikking
Hoop, dat wij dat zijn

Iedere dag van leven is er één

Wil je
een champagneontbijt?
Al kun je die niet eten
Maar je dierbaren zien genieten
Van hetgeen je voor elkaar hebt gekregen

Wil je
naar het strand?
De meeuwen aaien
Het broodje kaas
Door hun
Uit je handen laten eten

Nog één keer baden in het zand
En je dan met olie afspoelen
Omdat je toch al een droge huid had

Vertel me
Lieve meid
Wat wil je nu, vandaag?

© Hoss 31-10-2015

Afgelopen maandag dat ik ze won, werd ik opgebeld dat mijn zus nu echt slecht lag en ik won die dag ook een prijs op mijn werk. Het 10.000 stappenplan.

© Hoss 7-11-2015

Op 2 juni 2022 ga ik weer zo veel mogelijk de Alpe d'Huez oplopen. Dit gebaar is natuurlijk symbolisch. Het echte doel is aandacht te vragen voor onderzoek naar behandeling van kanker en zodoende zo veel mogelijk geld te werven om dit onderzoek mogelijk te maken. Hiervoor doneer ikzelf een deel van de verkoop van mijn dichtbundels, je kunt ook rechtstreeks doneren via de link naar mijn actiepagina.

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/hosswilstra