9. jun, 2020

Interview stadstroubadour Gouda

Op 7 juni 2020 heb ik met stadstroubadour Bart van der Harst een wandelingetje gemaakt langs het Strand in Kijkduin, aanleiding was een video op Youtube die de Zonnige Kant van het leven laat zien.

 • Interviews / Portretten

  Hier kunt u interviews en portretten vinden van mensen die voor mij een inspiratiebron zijn, misschien raakt u ook geïnspireerd.

 • Sport

  Struikelend over mijn eigen voeten en iedere week een paar nieuwe schoenen, omdat de zolen schuin zijn afgesleten. "Je moet toch iets doen aan sport." Toen ik de film 'The Loneliest Runner' zag was ik verkocht. "Ik wil op atletiek." Mijn interesse in sport was definitief aangewakkerd.

 • DICHTERS

  Het gedicht is zeer divers en de dichtkunst wordt al eeuwen bedreven. Poëzie onderscheidt zich van proza door het wit. Al zijn er ook prozaïsche gedichten bekend.
  Hier kun je wat dichters vinden die mij inspireren. Bij anderstalige dichters is het voor mij een uitdaging om deze te hertalen, zodat het beter indaalt, ik daag iedereen uit om een eigen vertaling te maken, ook wanneer je daar een andere mening over hebt.