15. mei, 2016

De bochten in voorbereidende herinneringen bocht 17

Alpe d'Huzes 2016

De voorbereiding 

Bocht 17:  gegeten en gedronken 

 

ik heb vannacht gekeken en beleefd
hoe geen vrouw ooit terugkrijgt wat ze geeft
er is geen macht ter wereld die niet vroeg of laat opzijtrapt
ik heb vannacht gekeken en beleefd

blauw, blauw, blauw
keer ik terug naar jou
blauw, blauw, blauw
yeah, blauw [blauw]

Van bocht 18 naar bocht 17 zit je in een flow. Je weet dat je bijna bij bocht 16 bent. De eerste verversingspost. Je kunt even drinken. Even tijd om iets te nuttigen al is het nog wat vroeg misschien. Je hebt nog geen half uur gelopen of net 3 kwartier, afhankelijk van jouw snelheid. Je weet dat je na een uurtje lopen iets moet eten, tenminste nu weet ik dat. Toen ik liep vorig jaar, wist ik dat niet. Lopen, gaan met die banaan.

ik heb zojuist gedronken en gezien
hoe jij van mij nooit krijgt wat je verdient
als weer een die altijd vooruit en daarom nooit opzijkijkt
ik heb vannacht gekeken en gezien

blauw, blauw, blauw
keer ik terug naar jou
blauw, blauw, blauw
yeah, blauw [blauw]

Gaan met die banaan. Zo snel mogelijk naar boven. Niet kijken. Alleen weet ik dat ik eerder boven ben dan de twee waar ik van hou. Mijn zus en mijn lief worden gebracht. Even denk ik aan hun. Waar zouden ze nu zijn. Tja, op bed natuurlijk. En ik loop hier als een mafkees, zo snel mogelijk naar boven en kijk toch even opzij, als ik een rilling door me heen krijg. Zo dankbaar voor die kans. Dankbaar voor mijn sponsoren tot nu toe. Het is nog steeds donker. De twee zitten mij nog op mijn hielen en praten honderduit. Ik denk dat ze mij horen hijgen. Zij zegt, niet zo slim, hij zegt, maar je weet niet hoe vaak hij naar boven wil. Natuurlijk weet ik niet of het over mij gaat. Even achteraf denk ik dat het waarschijnlijk om Amy van de Broek ging die achter mij liep. Haha, dat zou een stunt zijn geweest.

Want het zien duurt een seconde
de gedachte blijft voor altijd
blauw [blauw]
dus hier kom ik aan hier ben ik
lief ik geef mezelf aan jou
blauw [blauw]

Deze week ga ik heerlijk trainen in de ardennen. Dit jaar ga ik het heel anders doen. Genieten zal ik. Vooral genieten en wel 3x.

blauw 7x