7. jan, 2016

Liefdespad op de Uitkijktoren

Soms bewandel ik nieuwe paden. Vandaag het begaanbare pad. Er zijn nog zoveel paden te begaan,  nog zoveel afslagen te nemen. Er gebeurt ook veel te veel in de wereld en dan zijn we weer precies bij het onderwerp waarom ik dit begonnen ben.

Mark Zuckerberg doet inmiddels ook mee. Hij is zijn eigen challenge gestart, in het verlengde van de mijne. Hij heeft beloofd om iedere dag 1.6 mijl te lopen. Ik ziet daar nu na 7 dagen ruim overheen. Ik ben nu een virtuele week bezig en sta op 45 kilometer. Ik weet dat, dat voor velen onder ons niet veel is, binnen 1 week, maar ik heb wel iedere dag gelopen.  De eerste week van zeker 52.

Zondag komen er 21 km bij. Vrijdag en zaterdag zal ik rustig aandoen, maar wel hartlopen. Morgen heb ik een vrije dag. Dan reis ik af naar Egmond.  Ik denk dat ik dat lopend ga verkennen. Ik heb er zin in. Vandaag lekker 3 km. losgelopen.  Terwijl gisteren de wereld leek uitgezet en mijn app veel eerder aangaf dat de km. er op zat. Is de wereld vandaag weer terug gekrompen. Niet bekrompen hopelijk. Ik hoop dat we leren helder te blijven denken. Als er een vreselijk incident is, dat we niet direct proberen om een hele groepering te beoordelen, omdat we willen zeggen, zie je wel? Ik sta  og steeds boven op de uitkijktoren.  Laten we rustig blijven. We zijn daar al geweest. Laten we de vrede bewaren en wie niet mee wil doen blijft maar op zijn eigen eiland.  Laten we leven, liefhebben,  de wereld verkennen, lopen. Lopen voor vrijheid   lopen voor vrede, lopen voor liefde. Ik loop hart.